Skip to main content

Private arrangementer

Hos os kan du udfordre venner og kolleger til duel på fægtepisten!

Fægteklubben Trekanten tilbyder private fægtearrangementer ved polterabends, firmaevents, skoleudflugter, fødselsdage og lignende. Vi kan også skræddersy events tilpasset jeres behov, fx som del af et teambuilding arrangement eller som en fægteopvisning ved salgs- og kundeevents.

I får en sjov og udfordrende fællesoplevelse, der udfordrer koncentrationen og den strategiske sans. I fægtning er det nemlig ikke altid den hurtigste, der vinder. Rammerne er en af Nordeuropas største fægtesale, og arrangementet kan afholdes på hverdage inden kl. 16 eller i weekenden. Instruktørerne hører til blandt landets bedste nuværende og tidligere konkurrencefægtere. Vi holder til på Ryparkens Idrætsanlæg.

Arrangementet består af en introduktion til fægtning og en let opvarmning med det grundlæggende benarbejde og fægteteknik. Herefter fægtes en turnering. Vi stiller det nødvendige udstyr som jakke, maske, handske og våben til rådighed. Deltagerne skal medbringe lange bukser, T-shirt og indendørs sko. Der er mulighed for omklædning og bad på idrætsanlægget.

Jeres arrangement kan evt. også afholdes uden for fægtesalen. Dette kræver, at I selv stiller et egnet lokale til rådighed. Så medbringer vi alt det nødvendige fægteudstyr og våben. Ved arrangementer uden for fægtesalen er der stor fleksibilitet i forhold til tidspunkt og dag.

Vores instruktører har alle mindst 10 års fægteerfaring på nationalt og internationalt niveau.

Booking

For booking kontakt os på e-mail eller på telefon.

Vær opmærksom på

Vi anbefaler brugen af kontaktlinser hvis du er afhængig af briller, da det kan være både udfordrende og indebære en risiko at bære briller under masken. Vi desværre ikke har udstyr til personer med bryst-/taljemål på over 124/110 cm. Deltagelse sker på eget ansvar. Medbragte drikkevarer skal nydes udenfor foreningens lokaler (drikkevarer kan købes på stedet). Alkohol må ikke indtages under eventet. Vilkår for aflysning, annullering og udeblivelse.

Find os her

Vilkår & Betingelser for arrangementer

Aflysning, annullering og udeblivelse

  • Op til 30 dage før arrangementets start tid, kan arrangementet annulleres uden omkostninger
  • Op til 14 dage før arrangementets start tid, kan arrangementet a) gebyrfrit ombookes til anden dato, b) ombyttes til et tilgodehavende eller c) annulleres mod gebyr på kr. 300,-
  • Op til 48 timer før arrangementets start tid, kan arrangementet a) ombookes til en anden dato mod gebyr på kr. 300,- eller b) annulleres mod et gebyr svarende til 50% af arrangementets pris
  • Ved aflysning eller udeblivelse med under 48 timer til bookingstidspunktet opkræves et gebyr svarende til 100% af arrangementets pris
Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.