Private arrangementer

 

Hos os kan du udfordre venner og kolleger til duel på fægtepisten!

Fægteklubben Trekanten tilbyder private fægtearrangementer ved polterabends, firmaevents, skoleudflugter, fødselsdage og lignende. Vi kan også skræddersy events tilpasset jeres behov, fx som del af et teambuilding arrangement eller som en fægteopvisning ved salgs- og kundeevents.

 

I får en sjov og udfordrende fællesoplevelse, der udfordrer koncentrationen og den strategiske sans. I fægtning er det nemlig ikke altid den hurtigste, der vinder. Rammerne er en af Nordeuropas største fægtesale, og arrangementet kan afholdes på hverdage inden kl. 16 eller i weekenden.  Instruktørerne hører til blandt landets bedste nuværende og tidligere konkurrencefægtere. Vi holder til på Ryparkens Idrætsanlæg.

 

Arrangementet består af en introduktion til fægtning og en let opvarmning med det grundlæggende benarbejde og fægteteknik. Herefter fægtes en turnering. Vi stiller jakke, maske, handske og våben til rådighed. Deltagerne skal medbringe lange bukser, T-shirt og indendørs sko. Der er mulighed for omklædning og bad på idrætsanlægget.

 

Jeres arrangement kan evt. også afholdes uden for fægtesalen. Dette kræver, at I selv stiller et egnet lokale til rådighed. Så medbringer vi alt det nødvendige fægteudstyr og våben. Ved arrangementer uden for fægtesalen er der stor fleksibilitet i forhold til tidspunkt og dag.

 

Booking

Vores instruktører har alle mindst 10 års fægteerfaring på nationalt og internationalt niveau. For booking kontakt os på line.skjoedt@trekanten.org 

eller tlf. +45 60684408.