Polterabend

Udlev jeres indre musketer!

Hvem ved, om der er gået en d’Artagnan tabt i bruden eller brudgommen?
Det kan afprøves hos Fægteklubben Trekanten, hvor vi tilbyder en 2-timers sjov og udfordrende fælles fægteoplevelse. Rammerne er en af Nordeuropas største fægtesale, og instruktørerne hører til blandt landets bedste nuværende og tidligere konkurrencefægtere. Vi holder til på Ryparkens Idrætsanlæg.

På de to timer får I en introduktion til fægtning og en let opvarmning med det grundlæggende benarbejde og fægteteknik. Herefter fægtes en turnering. Vi stiller jakke, maske, handske og våben til rådighed. Deltagerne skal medbringe lange bukser, T-shirt og indendørs sko. Der er mulighed for omklædning og bad på idrætsanlægget.

Jeres polter kan evt. også afholdes uden for fægtesalen. Dette kræver, at I selv stiller et egnet lokale til rådighed. Så medbringer vi alt det nødvendige fægteudstyr og våben.

Booking

Vores instruktører har alle mindst 10 års fægteerfaring på nationalt og internationalt konkurrenceniveau.

Kontakt vores event-koordinator, Line Munk på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. +45 60684408 for at booke dit arrangement.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.