Top 32 til Conrad Kongstad i Vancouver!

Opdateret: 13. feb. 2020


Conrad vinder her over Reizlin (UKR) i top 64 (Foto: Bizzi Team)

Det største kårderesultat, i mange år, for Fægteklubben Trekanten kom i hus i går nat, hvor Conrad Kongstad fægtede sig til en super flot top 32 ved World Cuppen i Vancouver.

Conrad havde kun to kampe i puljen og havde derfor en hård vej til top 64. Det blev derfor også til nogle gyser-kampe Conrad kom ud i. Først vandt han 14-13 imod Chao Dong fra Kina og derefter 15-14 imod amerikaneren Soren Thompson.

I top 64 mødte Conrad ukraineren Igor Reizlin som også var en tæt kamp. Conrad begyndte dog at forøge sin førring hen imod slutningen af kampen og vandt 15-12.

Den næste kamp var imod japaneren Satoru Uyama. Det var en lige første periode. Men det lykkes japaneren at få opbygget en lille førring. Det betød at Conrad måtte være mere offensiv. Japaneren vidste sig at være irriterende præcis i sit forsvar, og det blev derfor til en sikker japansk sejr på 15-8.

Conrad slutter som nummer 32 og Patrick Jørgensen fra HFK slutter som nummer 28 ved dette års World Cup i Vancouver.

I dag, søndag, skal de i kamp igen. Her skal de fægte hold hvor de i første kamp møder Argentina (klokken 09:00 PST - 18:00 CET). Det er på rød pist, så der bliver streamet fra. Du vil derfor kunne følge Danmarks kamp ved at klikke på linket nedeunder.


RESULTATER - VANCOUVER

LIVE STREAM - VANCOUVEREn glad Conrad Kongstad (Foto: Bizzi Team)