Tillykke til klubbens studenter!

Opdateret: 29. jun. 2020


Årets studenter (fra venstre hjørne mod højre): Christoffer Kock (Sankt Annæ), Jacob Brandt Lang (Falkonergården), Josephine Damgaard (Birkerød Gymnasium), Naja Vaaben (Sukkertoppen), Sol Grum-Schwensen (Falkonergården), Christoffer Rykind-Blarke (Falkonergården) og Maxim Valeur (Falkonergården)
Årets studenter (fra venstre hjørne mod højre): Christopher Kock (Sankt Annæ), Jacob Brandt Lang (Falkonergården), Josephine Damgaard (Birkerød Gymnasium), Naja Vaaben (Sukkertoppen), Sol Grum-Schwensen (Falkonergården), Christoffer Rykind-Blarke (Sukkertoppen) og Maxim Valeur (Falkonergården)

Det er en stor glæde at kunne ønske alle vores studenter et "kæmpe tillykke", med eksamen i år. Alle har kæmpet hårdt for at få en flot studentereksamen, og samtidigt gøre det godt til træning og ved stævner. Corona-krisen har været en særlig udfordring i år, og det er derfor ekstra imponerende at alt er gået så fint.

Hele Fægteklubben Trekanten er stolte af jer. I er de absolut bedste ambassadører for klubben og sporten, man overhovedet kunne ønske sig. Vi er enormt spændte på at følge jeres videre vej i livet. Husk altid, at hele klubben bakker jer op og står klar til at hjælpe med de næste udfordringer i møder. Nu er det tid til sommerferie!!!!


Til sidst kan man nyde Christopher Kock spille Beethovens "Für Elise", som var Christophers sidste aflevering inden hans eksamen på Sankt Annæ Gymnasium.

LINK - FÜR ELISE - AF CHRISTOPHER KOCK