Succesfuld weekend resulterer i to top 10 placeringer på verdensranglisten!

Opdateret: 23. jan. 2020


Holdet ved world cuppen i Aix-en-Provence. Fra venstre mod højre: Malte Trier Mørch, Maxim Valeur, Jonas Winterberg-Poulsen, Jacob Brandt Lang og Christoffer Rykind-Blarke

I sidste weekend lykkes det den danske juniorfægter fra Fægteklubben Trekanten, Jonas Winterberg-Poulsen at forsvarer sin top 8 placering fra sidste år. Det betyder at Jonas rykker op på en samlet 9. plads i verden.

Jonas sluttede som nummer 8 ved World Cuppen i Aix-en-Provence, efter at have fægtet en lang række flotte udslagsningskampe. Kvartfinalen sluttede 15-14 til russeren Mylnikov og Jonas var dermed kun et lille point fra at være i semifinalen.


På hold gik det også godt. Her skulle Danmark møde Storbritannien i top 16. Det blev til en sikker dansk sejr 45-27. I top 8 var det så værtslandet Frankrig der stod for tur. Det blev en super velfægtet kamp som sluttede med sejr til Frankrig 45-35. I placeringskampene i top 8, slog Danmark først Egypten og dernæst Japan i sikker stil. Derved sluttede Danmark på en super flot 5. plads, og rykker dermed tre pladser op på verdensranglisten og bliver nummer 10 i verden.

Der er god mulighed for at holdet kan rykke yderelige op på inden EM og VM, idet der stadig venter holdet to world cups i Leszno og Barcelona.


RESULTATER INDIVIDUEL - AIX-EN-PROVENCE 2020

RESULTATER HOLD - AIX-EN-PROVENCE 2020
Du kan som altid følge resultaterne her på siden og på klubben facebook side. Du finder os også på Instagram @fktrekanten.