Stor medaljehøst ved senior DM


Trekanten tog guld, sølv og bronze på holdherrerfleuret (Foto: Malte Trier Mørch)

Fægteklubben Trekanten var i weekenden værter for Senior Danmarksmesterskaberne 2020, som blev afviklet i Ryparken med alle corona-foranstaltninger på plads. Efter flere måneders udsættelse nåede vi det så lige præcis, inden forsamlingsforbuddet igen blev skruet ned. Og smukt vejr hjalp os tillige igennem weekendens mange småture mellem hallerne på Ryparkens anlæg.

Trekantens fægtere tog godt for sig af medaljerne ved dette års Senior DM.

På fleuret var vi igen helt dominerende. Det blev til fuldt hus på både dame- og herre kategorien med Naja Vaaben og Jonas Winterberg-Poulsen som Danmarksmestre, sølv til Laeticia Jørgensen og Thomas Berg og bronze til Anna Bonnet, Filippa Fenger, Jacob Lang og Alexander Tsoronis. Også på hold stod der Trekanten på samtlige medaljer.

Men Trekanten formåede også at skabe resultater på de andre våben. Karen Winther hentede en sølvmedalje hjem på sabel. Laeticia Jørgensen og Sarah Larsen tog begge bronze på kårde, og for første gang i mange år stod der Trekanten på en DM herre-kårdemedalje, da Conrad Kongstad hentede en bronzemedalje hjem. Trekantens dame-kårdehold fægtede sig til en sølvmedalje, og det samme gjorde det til dagen sammensatte herre-kårdehold.

Det blev til i alt 4 guld-, 7 sølv- og 8 bronze-medaljer til Trekanten i løbet af weekenden! Intet mindre end præcis halvdelen af alle medaljerne! Det må siges at være overbevisende og vidner om en sprudlende klub, der lever flot op til sit navn og sit logo!

Der skal lyde en stor tak for godt fægtehumør til alle deltagere og et ekstra tillykke til alle danske mestre og medaljetagere. Også en stor tak til både vore egne og vores indhentede dommere, som gjorde en flot professionel indsats, der var meget værdsat af deltagerne. Og endelig en stor tak til de frivillige, der fik det hele til at klappe lige efter planen!


Ed Jefferies coacher Laeticia Jørgensen i semifinalen på kårde (Foto: Malte Trier Mørch)