Stærk indsats af danske juniorfægtere


Jacob taber 15-14 til Louis Klein GER ved VM (Foto: Bizzi team)

De danske juniorfægtere fægtede sig til en god dag ved junior VM i Torun, Polen. Det lykkes i dag Jacob Brandt Lang og Jonas Winterberg-Poulsen at kæmpe sig i top 32, hvor de sluttede som 28 og 22. Især Jacob var snublende tæt på at komme videre til top 16, idet han tabte med kun ét point til tyskeren Louis Klein. Det var efter et vildt comeback hvor Jacob havde fægtet ekstremt rutineret - kampen sluttede 15-14.


Sophus Landorph kom sikkert i top 64, og slutter som nummer 45. Maxim Valeur fægtede super stabilt i puljen og udviste stærke takter imod alle fægterne. Desværre havde Maxim svært ved at finde sin topfægtning frem i 128, og tabte i en gyser af en kamp 15-14.

Naja vandt sin første eliminationskamp ved et mesterskab, da hun i top 128 slog den egyptiske fægter Mariam Elzoheiry 15-5. Naja skulle derefter møde den tidligere verdensmester og guldmedaljevinder ved ungdoms OL Yoku Ueno fra Japan. Det blev en sikker sejr til japaneren - i skrivende stund er Ueno stadig med i stævnet og fægter om lidt imod Azuma, som også er fra Japan, i top 8.


Danmark have to piger mere med på damefleuret. Laeticia Jørgensen og Alexandra Brondum vandt begge en kamp i puljen og kom dermed ikke videre til eliminationsrunden.


Juniorfægterne skal fægte igen på torsdag hvor hold-VM fægtes.


Imorgen fægter kadetfægterne. Kl 08:30 skal Marie Winterberg-Poulsen fægte og drengene skal i ilden klokken 10:40.

Du kan som altid følge resultaterne her på trekanten.org - men du kan også benytte de to links nedeunder - hvor du dels kan følge resultaterne live og streame fra pistene i hovedhallen.


LINK - LIVE RESULTATER LINK - LIVE STREAM


Stemningsbillede fra hovedhallen ved VM i Torun (Foto: Bizzi team)