Nye Corona-retningslinjer - OPDATERET 24. OKTOBER


Kære alle medlemmer


Her følger et overblik over alle de ændringer, som de nye Covid-19 restriktioner betyder for din daglige træning i Fægteklubben Trekanten. Der vil helt sikkert komme ændringer løbende og derfor opdateres disse retningslinjer jævnligt. Du kan altid holde dig opdateret på trekanten.org og dvs. Facebook medlemssider.


COVID-19 / Fægteklubben Trekanten

Opdatering efter regeringens nye retningslinjer fra d. 23. oktober 2020

Det ved vi nu om, hvordan regeringens nye restriktioner påvirker Fægteklubben Trekanten

Smittetallene stiger, og regeringen er kommet med nye retningslinjer. Fra mandag d. 26. oktober kommer det til at påvirke vores træning og klubliv. Foreløbig har vi fået disse overordnede facts:

1. Forsamlingsforbuddet er generelt sænket til 10 personer – også i idrætten.

2. Dog er der den undtagelse, at man ved idrætsaktiviteter for børn og unge op til og med 21 år stadig må være 50 personer forsamlet.

3. Der skal bæres visir eller mundbind på idrætsanlæggene, når man ikke er ’deltager’.

4. Ændringerne gælder foreløbig til og med d. 22. november.

I skrivende stund afventer vi de detaljerede retningslinjer fra Danmarks Idrætsforbund, Dansk Fægteforbund og Københavns Kommune. De kan forhåbentlig svare på det, som vi endnu ikke ved, som fx ’Hvad med elitesportsudøvere’ eller ’Må sportshaller opdeles, så flere kan træne samtidig’.

Indtil der er kommet detaljerede nye retningslinjer gør vi sådan… Børne- og ungdomshold påvirkes ikke af de nye restriktioner, så de kan træne fuldstændig ligesom før. Derimod bliver der ændringer på holdene, hvor deltagerne er over 21 år. Læs nedenfor hvad der gælder for dit hold fra mandag d. 26. oktober:

· Disse hold kan træne fuldstændig som før: - DGI-holdet (mandag kl. 15.30)

- B&U sabelhold (mandag kl 16:00) - Morgentræning (tirsdag og torsdag) - Talent B&U-holdet i Ryparken (tirsdag*, onsdag og fredag) - Seniorfægtning (onsdag kl. 10) - B&U kårdeholdet (torsdag kl. 16) - Familiefægtning (søndag kl. 10) - B&U søndag (søndag kl. 11) - Fysisk træning med Naja (torsdag kl. 16) På disse hold møder I bare op og træner fuldstændig som I plejer J * Om tirsdagen er det muligt, at træningen kommer til at stoppe kl. 18.00.

Dette hold kører som normalt, men du skal booke plads til træning: - Voksenhold, begynder (mandag kl. 17.30) Dette hold fortsætter som normalt, men du skal booke dig en plads på holdet via Google Sheets. Linket er her: book.trekanten.org. Der kan være 9 fægtere og én træner på holdet hver uge. Hvis holdet ikke er fyldt, kan de sidste pladser bookes af fægtere fra det sene voksenhold.

· På disse hold kommer der ændringer, men vi ved endnu ikke hvordan de bliver: - Elitefleuret (tirsdag kl. 18.30) - Elitefleuret (onsdag kl. 18.30) - Elitefleuret (fredag kl. 17:15) Er der deltagere over 21 år, må der kun være 10 personer tilstede. Derfor vil træningen blive opdelt, så vi overholder forsamlingsforbuddet. Desuden vil der blive ændringer i lektionstidspunkterne. Vi holder jer opdateret på Facebook. · På disse hold bliver der markante ændringer, og du skal booke plads til træning: - Voksenhold, øvede (mandag kl. 19.00) - Voksenhold, øvede (torsdag kl. 18.00) Vi deler os fremover i flere, men kortere træningspas, så så mange som muligt kan komme til at træne hver uge. Den første uge er en testuge. Der skal bookes plads til hvert træning via Google Sheets. Linket er her: book.trekanten.org. Der er 9 fægtere og én træner pr. træningspas. Vi er ved at undersøge mulighederne for at tilbyde flere træningspas. Træningspassene bliver i den første testuge sådan: Mandag kl. 19.00-20.30: Kårde. Mandag kl. 20.30-22.00: Fleuret. *Fleuret og kårde skiftes til at have det sene træningspas. Sabelfægterne sætter selv træningspas op. Du får besked fra trænerne om mulighederne. Torsdag kl. 18.00-19.30: Fleuret. Torsdag kl. 19.30-21.00: Kårde. *Fleuret og kårde skiftes til at have det sene træningspas. Sabelfægterne sætter selv træningspas op. Du får besked fra trænerne om mulighederne. Nye regler om mundbind på idrætsanlæg De detaljerede regler er ikke kommet endnu, så vi ved kun, at der skal bæres mundbind eller visir på idrætsanlæg, når man ikke er ’deltager’. I Trekanten gør vi nedenstående, indtil vi får andet at vide af Københavns Kommune:

· Du er ’deltager’ på det tidspunkt, hvor dit hold træner. Du skal ikke have mundbind på i den tid, dit hold varer. Det betyder, at du kun skal bære mundbind, mens du venter på at dit hold starter, og når din træning er slut.

· Forældre er ikke ’deltagere’. Derfor skal forældre altid bære mundbind, når de er i klubbens lokaler. Eneste undtagelse er på Familiefægtning, hvor forældre er ’deltagere’.

· Der må højst være 10 forældre i klublokalet. Sig derfor gerne farvel til dit barn uden for døren.

Nu er vi i gang! Men der vil helt sikkert blive brug for tilpasninger J…

I de kommende dage vil der blive udsendt detaljerede retningslinjer fra Danmarks Idrætsforbund, Dansk Fægteforbund og Københavns Kommune. Når de kommer, vil vi opdatere vores træningsprogram og regler.

Vores mål er, at vi vil tilbyde så meget træning som overhovedet muligt inden for regeringens retningslinjer. Vi vil løbende kigge på nye tiltag og flere muligheder.

Lad os fortsat passe på hinanden og holde fast i de gode vaner, så Trekanten ikke bliver en kilde til smittespredning.

Mange hilsner

Bestyrelsen

Klubbens COVID-19 information: Du vil altid kunne finde klubbens samlede dokumenter og meget mere på: www.trekanten.org/covid19

FACEBOOK

Sådan finder du din Facebookgruppe… Vi bruger Facebook som platform for kommunikationen i Trekanten. Derfor er det en god ide at finde og blive medlem af den gruppe, som du hører til i. Her har du en oversigt over grupperne: FKT B&U – søndag For fægterne på Familiefægtning og søndags B&U-holdet FKT B&U – DGI-byen For fægterne på B&U-holdet i DGI-byen FKT B&U Kårde – Torsdag For fægterne på B&U-holdet på kårde i Ryparken kl. 16-18 FKT B&U – forældre For B&U-talentholdet og dem, der fægter B&U-stævner FKT Monday/Thursday For voksenholdene om aftenen mandag og torsdag FKT Adult Beginner For voksenbegynderholdet om mandagen kl. 17.30-19 Olympisk Kraftcenter Lukket gruppe for klubbens elitefægtere Hvis du er i tvivl om, hvor du hører til, så skriv til Malte på mtm@trekanten.org


LINK - MYNDIGHEDERNES INFORMATION OM COVID19 OG IDRÆT