Kære medlemmer i Trekanten

Idrætsforeninger må nu åbne for udendørs træning i små grupper! Om kort tid er vi klar med en plan for træning i Trekanten.


Sent om aftenen d. 20. april ændrede Danmarks Idrætsforbund sine retningslinjer for idrætsforeninger, så de kom til at minde om, hvad der gælder for alle andre typer aktiviteter i Danmark.

Det betyder, at det nu er muligt og i overensstemmelse med regeringens og idrættens organisationers retningslinjer at træne udendørs i små grupper og uden kropskontakt mellem deltagerne. Med andre ord – vi må gerne lave fysisk træning, benarbejde og lignende øvelser, når vi gør det udendørs i grupper på højst 10 personer, og når vi kun laver aktiviteter, der overholder en afstand på 2 meter imellem os.

Malte og Ed arbejder nu på højtryk med at planlægge, hvordan Trekantens træning kan skrues sammen, så vi hurtigst muligt kan få træningstilbud for så mange som muligt i gang. Bestyrelsen er imens ved at finde ud af det praktiske og tager de ledelsesmæssige beslutninger.

Vi glæder os SÅ meget over, at Trekanten kan komme i gang igen, selv om selve fægtningen må vente et stykke tid endnu. Så hold øje med hjemmeside og Facebook – der slår vi det op, så snart vi har en plan klar.

Hold ud – alting kommer til den, der venter!

Også fægtning :-)…

Mange hilsner

Trekantens Bestyrelse