Informationsbrev til alle medlemmer:Fægteklubben Trekanten kan igen begynde at tilbyde træning

Kære medlem Danmarks Idrætsforbund har ændret deres retningslinjer, så det er blevet muligt for idrætsforeninger at lave udendørs træning inden for regeringens retningslinjer om COVID-19.

Det er derfor med stor glæde, at vi nu med små skridt kan begynde at åbne Trekanten igen, og vi glæder os enormt meget til at se jer.

Vi begynder med udendørs fysisk træning og benarbejde for tre af vores hold

Ingen har prøvet at lave COVID-19-træning før. Derfor lægger vi forsigtigt ud, så vi kan hente nogle erfaringer. I første omgang tilbyder vi træning for vores voksenhold, eliteholdet og B&U-talentholdet. Når vi har evalueret den første periode, vil vi gradvist åbne for de øvrige hold, når vi er helt sikre på, at vi har knækket koden til at lave god og COVID-19-sikker træning.


Sådan træner vi

Som I kan regne ud, så bliver det langt fra en almindelig træning, vi kan tilbyde nu. Vi må jo kun være udendørs, og vi kan ikke komme til at fægte foreløbig. Det, vi kan starte op med, er fysisk træning og benarbejde. Træningerne er derfor forkortet til en time og vil foregå i nærheden af klubben på Ryparkens Idrætsanlæg.

Der må være 9 fægtere og én træner i hver træningsgruppe. Derfor vil nogle træninger komme til at bestå af flere træningsgrupper med hver sin træner, som træner samtidigt forskellige steder på idrætsanlægget. Man booker sig ind til træning senest 24 timer før træningen, så vi præcist ved hvor mange træningsgrupper, der er brug for – læs mere om det senere i mailen.

Man mødes som udgangspunkt ved klubben, men hvis der er flere træningsgrupper, vil nogle grupper på forhånd have fået besked om at møde et andet sted på anlægget.

Vi er afhængige af ordentligt vejr, når vi træner udendørs. Derfor kan der forekomme aflysninger med kort varsel, hvis vejret pludselig spænder ben for os.


Vi skal passe på hinanden

Vi følger Danmarks Idrætsforbunds retningslinjer for udendørs træning og har ud fra dem udarbejdet idrætsspecifikke retningslinjer for Trekantens udendørs træning, som alle trænerne følger. Du kan læse vores retningslinjer her: www.trekanten.org/covid19 . Læs dem grundigt og vær et forbillede for dine træningskammerater, når det kommer til at efterleve dem.

Du må IKKE møde til træning, hvis du har de mindste symptomer på sygdom. Hvis du har symptomer, skal du blive hjemme og følge COVID-19-retningslinjerne om at være fuldstændig symptomfri i 48 timer, før du må komme til træning igen.

Det er vigtigt, at vi følger myndighedernes vejledninger. Det betyder blandt andet, at vi hele tiden holder to meters afstand og at vi ikke deles om ting eller udstyr. Vi giver selvfølgelig heller ikke hånd, high fives eller lignende. Det betyder også, at vi desværre ikke må hænge ud alle sammen efter træningen. Også her må vi kun være ti sammen – og på afstand. Det beder vi alle respektere.


Hvad skal jeg have med til træning?

Du skal medbringe egen håndsprit, en FYLDT drikkedunk, og du skal møde op omklædt i udendørs træningstøj og løbesko. Alle bygninger i Ryparken er stadig lukket fuldstændig ned, så du kan ikke bruge omklædningsrummene, og du kan heller ikke komme til at fylde din drikkedunk eller hente noget inde i vores klublokaler.

Heller ikke toiletterne kan du komme til at bruge. Så sørg for at have klaret det hjemmefra.


Sådan tilmelder du dig træningen

Du finder sidst i brevet det link, som du skal bruge for at tilmelde dig træning i næste uge. Husk at det i første omgang kun er voksenholdet, eliteholdet og talentholdet, som starter. Det er derfor kun de hold, som i første omgang får links. Klik på det link, der hører til dit hold, og skriv dit navn på listen. Hvis listen er fyldt, så kontakt Malte eller Ed. Du finder deres kontaktinfo sidst i brevet.


Øv, mit hold er ikke blandt de første, der starter

Vi åbner for træningstilbud for alle hold lidt efter lidt. Så ha’ tålmodighed, hvis dit hold ikke er blandt de første, der kan åbnes. Vi er nødt til at starte Trekanten op bid for bid, så vi kan gøre det på en forsvarlig måde, ligesom man gør med genåbningen af resten af samfundet. Men vi lover dig, at du nok skal komme til at træne indenfor en overskuelig fremtid, hvis regeringens nuværende retningslinjer ikke strammes.


Vi evaluerer vores træningstilbud efter de første ugers forløb

Når vi har haft træning for de første tre hold i 1-2 uger, evaluerer vi den første periode med henblik på optimering af træningen og gør klar til at åbne for de næste hold i klubben.

Vi vil lære fra træning til træning og vi kommer løbende til at lave tilpasninger, for vi har aldrig planlagt træning på denne måde før. Vejret bliver også en ny medspiller for os. Derfor kan der godt komme ændringer med kort varsel, og vi håber på jeres forståelse for dette.


Velkommen tilbage igen...

Vi glæder os til at se jer alle igen lidt efter lidt.

Vores trænere står klar til at gøre deres yderste for at give jer inspirerende og COVID-19-sikker træning i høj kvalitet med ægte Trekanten-stemning. Sammen igen – bare lidt på afstand.


Med venlig hilsen

Bestyrelsen Fægteklubben TrekantenLinks for de tre hold, der starter i næste uge:


B&U-talentholdet

Hvis du er på B&U-talentholdet, der normalt træner tirsdag, onsdag og fredag eftermiddag, så skal du bruge dette link. Der er mere info på Facebookgruppen: FKT B&U forældre.

https://bit.ly/FKTbook-BUtalent


Voksenholdet

Hvis du er på voksenholdet, der normalt træner mandag kl. 19 og torsdag kl. 18, så skal du bruge dette link. Der er mere info på Facebookgruppen: FKT Monday/Thursday.

https://bit.ly/FKTbook-Adults


Eliteholdet

Hvis du er på eliteholdet, der normalt træner tirsdag, onsdag, fredag og søndag, så skal du bruge dette link. Der er mere info på Facebookgruppen: Olympisk Kraftcenter

https://bit.ly/FKTbook-Elite

Kontakt Malte eller Ed, hvis holdet er fyldt eller hvis du har spørgsmål til træningen:


Malte Trier Mørch tlf. 26834408 mail. mtm@trekanten.org


Ed Jefferies tlf. 51938529 mail. ed.jefferies@trekanten.org

Oversigt over Trekantens facebookgrupper

Bliv en del af vores facebookgrupper. Her finder du links og beskeder om træningen.


FKT B&U – søndag. For fægterne på Familiefægtning og søndags B&U-holdet FKT B&U – DGI-byen. For fægterne på B&U-holdet i DGI-byen FKT B&U Kårde – Torsdag. For fægterne på B&U-holdet på kårde i Ryparken

FKT B&U – forældre. Primært for B&U-talent og andre, der fægter B&U-stævner FKT Monday/Thursday. For voksenholdene om aftenen mandag og torsdag

FKT Adult Beginner. For voksenbegynderholdet om mandagen kl. 17.30-19

Olympisk Kraftcenter. Lukket gruppe for klubbens elitefægtere