Hård dag slutter med to i top 64


Christopher Horn i kamp ved VM (Foto: Bizzi team)

Kadetterne fægtede i dag VM. Det er et meget ungt kadethold Danmark stiller med i år, idet tre ud af fire kadetter er født i 2004, og dermed første-årskadetter. Dagen startede meget nervøst for alle. Der blev udvist fin fægtning fra hele holdet, men da puljerne var slut var det kun Marie Winterberg-Poulsen og Silas Scheelke-Poulsen der havde nok sejre til at gå videre til eliminationskampene. Marie sad over i top 128 og var dermed direkte videre i top 64. Her mødte Marie den super velfægtende japanske fægter Yuzyha Takeyama og tabte 15-2. Silas vandt sin første eleminations kamp over en hviderusseren Azimko 15-10. Men skulle senere møde samme skæbne som Marie, idet Silas også skulle møde japaneren Shunsuku Babe. Kampen startede med en kæmpe japansk føring, men Silas fik arbejdet sig lidt tilbage i kampen og det sluttede med cifrene 15-7.


Christopher Horn og Julius Manz Thorbek fægtede også. Men havde kun en sejr i puljerne og kom derfor ikke videre til elimination.


Imorgen fægter herrer og damejuniorfleuretlandsholdene. Pigerne starter 08:30 og drengene 09:45. Du kan følge de to hold ved at klikke på linket nedeunder:


LINK - LIVE RESULTATER


Silas Scheelke-Poulsen (Foto: Bizzi team)