Flotte præstationer ved Cadet Curcuit i ThessalonikiBronze medalje og flot 11. plads til de to danske hold samt stærke individuelle præstationer, herunder en 6. plads, var udbyttet fra årets kadet stævne i Grækenland.

Fredag den 12/10 tog Julius, Jonas, Mikkel, Milo, Ruben, Silas, Steffen og Christopher sammen med Ed til Cadet Curcuit i Thessaloniki, Grækenland. Med på rejsen tog tillige forældrene Anne Kirstine, Kenneth, Helle, Jakob, Thomas, Simon og Carsten.

Lørdag blev der fægtet individuelt, og alle drenge leverede sublim fægtning og stærk kampgejst, også selvom modstanderne ofte var sidste års kadetter og herved noget ældre og stærkere. Der deltog 104 fægtere i stævnet.

Mikkel og Milo mødte som førnævnt hård modstand I den indledende runde, mens Steffen mødte en stærk græker i første udslagningskamp. De tre drenge sluttede I top 128. Silas kæmpede flot for at komme i top 32, men en stærk belgier vandt desværre 15-13. Silas sluttede herved I top 64. Julius og Jonas kæmpede med alt, hvad de havde, for at komme i top 16, men de sluttede begge med en top 32 placering. Jonas tabte 15-11 til en stor spanier, mens Julius tabte 14-13 til en af de bedste tyrkiske fægtere.

Ruben og Christopher mødte herefter to tyrkiske fægtere i kampen om at komme i top 16. Ruben fægtede bravt mod den stærkeste tyrker, men måtte desværre forlade pisten med et nederlag på 8-15 og en top 16 placering. Christopher har mere tur i den og vandt 15–12 over den anden tyrker. I top 8 mødte Christopher Rubens banemand. Tyrkeren kom hurtigt foran med 4-1, men med fantastisk fægtning kom Christopher tilbage og førte 11-10 ved pausen. Tyrkeren kom desværre stærkt ud til anden runde og vandt 15-13. Christopher sluttede herved I top 8.

Til holdturneringen søndag stillede vi op med to hold. Der var 25 tilmeldte hold. Og søndag blev endnu en super dag. For Danmark 2 fægtede Mikkel, Milo, Silas og Steffen, mens Christopher, Jonas, Julius og Ruben fægtede for Danmark 1.

Danmark 2 startede I top 32 og slog suverænt Kroatien 2 med 45-40. I top 16 mødte drengene herefter topseedede Tyrkiet 1, der senere vandt guld. Drengene kæmpede herorisk og satte 29 toucherer (29-45). I placeringskampen fandt drengene fantastisk fægtning frem og vandt over Tyrkiet 3 med 45-43. I top 9-12 mødte drengene Tyrkiet 4, og igen blev det en super tæt kamp, men tyrkerne træk desværre det længste strå med en kneben sejr på 45-44. I den sidste placeringkamp var Grækenland modstanderen, og drengene vandt en sikker 11.plads med 45-18. Super flot gået drenge og hjerteligt tillykke.

Danmark 1 startede top 16 med en sejr på 45-15 over Tyrkiet 4. Herefter fulgte Tyrkiet 2, der blev overvundet 45-28. I semifinalen var Tyrkiet 1 modstanderen, og tredje kamp mod et tyrkisk hold blev desværre en for stor mundfuld, og drengene tabte 35-45.

I kampen om bronze-medaljen mødte Danmark 1 Rumænien, og drengene kom hurtigt under pres fra nogle store modstandere. Men super moral og sublim fægtning mod slutningen gjorde, at drengene vandt 45-42 og herved fik bronze medaljer. Super flot arbejde og hjerteligt tillykke.

Tak til alle for en rigtigt god tur.

Many thanks to Ed for great coaching and a very succesfull tournement.