Flotte danske resultater ved VM


Thomas i top 32 imod Ldfort fra Frankrig (Foto: Bizzi-team)

De individuelle konkurrencer ved VM er slut for Danmarks vedkommende.

Thomas Berg mødte idag i top 64, Martino Minuto fra Tyrkiet. Det blev til en neglebidende tæt kamp, hvor Minuto førte det meste af kampen. Thomas kæmpede sig tilbage i kampen to gange. Minuto førte 12-10, men Thomas fik samtidigt styr på sine angreb og fik ro på kampen. Det førte til en række fejl fra tyrkerens side, og Thomas kunne lukke kampen 15-12.

I top 32 mødte Thomas franskmanden Enzo Lefort. Igen var det en meget tæt kamp og flere gange videste Thomas sin bedste fægtning frem. Desværre fik den rutinerede franskmand provokeret Thomas til for mange modangreb midt på pisten, og disse point skulle vise sig at gøre forskellen. Lefort vandt kampen 15-12.

Thomas' top 32 er den første top 32 for Thomas denne sæson. Det har været en sæson hvor Thomas har været utroligt stabil og kommet i top 64, ved stort set alle world cups og grand prix stævner. Thomas slutter som nummer 24 ved dette VM.

Dagens top 32 placering sætter dermed punktum for de individuelle konkurrencer. På kårde lykkes det også Patrick Jørgensen (HFK) at komme i top 32. Den bedste individuelle placering går dog til Frederik von der Osten, der kæmpede sig helt til top 16.

De stabile individuelle danske resultater, bliver forhåbentlig fulgt op med mindst lige så gode holdresultater. Læs mere om dette længere nede.


LINK - RESULTATER FLEURET VM 2019


Thomas vinder over Martino Minuto fra Tyrkiet 15-12 (Foto: Bizzi-team)

HOLD VM:


Den 21. juli skal kårdelandsholdet i kamp. Holdet skal i første kamp møde Egypten. Det er klokken 13:10 på pist 11. Du vild derfor ikke kunne følge med "live-stream". Men du kan følge den som "live-results". Hvis kårdeholdet kommer i top 8, skal de fægte igen den 22. juli.

Kårdeholdet: Frederik von der Osten, Patrick Jørgensen, Troels Robl og Kenneth Knudsen.


Den 22. juli er det fleuretlandsholdets tur. Det vides ikke med sikkerhed endnu hvem Danmark skal møde. Men det vil nok blive en lodtrækning imellem Ungarn og Belgien. Vi vil selvfølgelig komme med opdateringer, så snart vi ved mere.

Hvis fleuretholdet komme i top 8, skal de fægte igen den 23. juli

Fleuretholdet:

Alexander Tsoronis, Thomas Berg, Conrad Kongstad og Maxim Valeur.