2020 - Hvornår starter vi op og meget mere...
Vi håber at alle vores medlemmer får en fantastisk juleferie og kommer trygt ind i det nye år. Her følger lidt informationer om hvad der sker i den kommende tid. Folk der besøger siden for første gang, vil også kunne se hvornår vores hold starter op igen, og hvordan man starter op med fægtning i 2020.


29. december - klokken 10:00 til 12:30 B&U juletræning i Ryparken hvor alle vores unge fleuret og kårdefægtere er meget velkommen til at komme forbi til træning.


2. januar - klokken 16:00 Første træning i 2020. Alt træning vil være normal fra og med torsdag den 2. januar


Træningstøj - Til alle jer der har bestilt Trekantens flotte nye træningstøj. Tøjet bliver trygt i starten af januar og vi forventer levering midt på måneden.


Reparation og salg af udstyr Poul Gandrup der er klubben udstyrsforhandler er glædeligvis ved at blive frisk igen efter lang tids sygdom. Vi er enormt glade for at Poul vender tilbage. Det betyder også at klubbens tilbud om reparation og salg af udstyr starter op igen i 2020. Vi kender endnu ikke den præcise dato for Pouls tilbagekomst. Men man kan allerede få fixet sit udstyr hos Poul hvis man altså selv tager ud til Christianshavn med sit udstyr og aflevere det hos Poul.

Her kan du se kontaktinformation og priser: LINK - UHLMANN DANMARK


Opstart - Alle der er interesseret i at starte til fægtning kan begynde i starten af året.

Her finder du et overblik over vores hold: LINK - VORES HOLD


Du kan altid kontakte os ved at skrive til:

Voksenhold: info@trekanten.org Børnehold: mtm@trekanten.org - tlf. 26834408