Sådan kommer du igang

I Trekanten har vi hold for alle, der gerne vil lære at fægte.

Alt efter din alder starter du på forskellige måder. 

Hvis du er 4-6 år

For de alleryngste har vi familiefægtning, hvor dit barn sammen med dig træner motorik, koordination, fægter og leger sig ind i fægtningens verden. Vi fægter med bløde våben, så alle kan være med.

_MJU2889.jpg
 
 

Hvis du er 6-12 år

I Trekanten vil vi gerne give børnene den bedste start i fægtesporten, og vores dygtige børnetrænere – hvoraf mange er nuværende eller tidligere elitefægtere – sørger for at alle kommer godt i gang. Vi har tre børnehold med samme koncept. Der er løbende optag på holdene.

RUDER_2_1.jpg
 

Hvis du er 13-16 år

Du starter direkte på et af klubbens ungdomshold. Her træner du sammen med de øvede fægtere, og du får masser af udfordring. Fysisk træning er en fast del af træningen, så du kommer i god form. Du kan fægte stævner, hvis du har lyst. Der er løbende optag på holdet. Efter en tid kan du træne flere gange om ugen – bl.a. styrketræning. 

mo.jpg
 

Introhold for voksne

Dette er begynderholdet for dig, der aldrig har fægtet før – og der er ingen øvre aldersgrænse. På en sjov og pædagogisk måde lærer du de basale fægtekundskaber, og du kommer i god form undervejs. Efter kurset er du klar til at fortsætte på vores almindelige voksenhold, eller du er en fed oplevelse rigere. Du binder dig nemlig ikke til mere end introkurset. Første gang er en gratis prøvetræning. 

Fægtning for seniorer

Seniorfægterholdet er for alle, der har tid til at fægte i dagtimerne. De fleste er +50 år. Holdet er tilrettelagt, så både nybegyndere og øvede fægtere kan deltage. Der er fokus på at få bevæget hele kroppen, så fysik og koordination holdes i top. På seniorholdet får du masser af motion og fægtning i godt og hyggeligt selskab.

_MJU2659.jpg
 

Har du fægtet før?

Hvis du har fægtet før og gerne vil i gang igen, så skriv til os på info@trekanten.org, så finder vi det rette hold til dig.

Visiting Denmark?

We have many students and foreign guests visiting us throughout the year. You are more than welcome to join the practice as much as possible. Please email us at info@trekanten.org or email our head coach Malte Trier Mørch mtm@trekanten.org if you wish to come by for a visit.