Kære medlemmer i Trekanten
 

Endelig genåbner en lille del af idrætslivet igen...

Med de nye COVID-19-retningslinjer må vi nemlig begynder at lave udendørs træningsaktiviteter for op til 25 personer ad gangen.

 

Hen over weekenden lægger vi planen for hvilke typer træning, der kan startes op udendørs, og hvornår vi starter dem. Vi fortsætter også med en række digitale træningstilbud. 

 

Senest på mandag d. 1. marts, hvor de nye regler træder i kraft, giver vi besked om vores træningsaktiviteter i de kommende uger frem mod den næste milepæl i genåbningen, der er forhåbentlig kommer lige efter påske.

 

Tak for jeres tålmodighed indtil nu.

Vi glæder os så meget til at se jer alle sammen igen!

 

Mange hilsner

Fægteklubben Trekanten

Støt din klub i en økonomisk svær tid
 

En lang række af vores indtægtsgivende aktiviteter i år påvirkes voldsomt af Corona-situationen. Du og din familie kan hjælpe klubben igennem en hård tid ved at tegne et støttemedlemskab. 

 

Et støttemedlemskab koster 399 kr. for et år. Alle indtægter fra støttemedlemskabet går ubeskåret til ting, der kommer hele klubben til gavn – som fægtetøj til udlån, reparation af klubudstyr og nyt styrketræningsgrej – og til sociale arrangementer som juleindledning, fastelavn, halloween og klubfester.

 

Hvis du vil oprette et støttemedlemsskab, så kan du oprette det her: https://www.trekanten.org/priser (tryk på ’Støttemedlemskab’) eller du kan kontakte klubben på service@trekanten.org. 

 

Vi modtager også gerne donationer i denne tid, som kan sendes via MobilePay 824005.

LIVETRÆNING PÅ FACEBOOK

(Virker også uden facebook-konto)